Real Madrid se oprostio od mogućeg naslova, Modriću 90 minuta

Odluka o novom prvaku Španjolske past će u posljednjem kolu Primere, koje se igra sljedeći vikend nakon što su glavni kandidati za naslov Atletico Madrid i Barcelona remizirala u svojim utakmicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Simeoneova momčad na Vicente Calderoneu odigrala je 1-1 protiv Malage, a Barca je na gostovanju kod Elchea odigrala 0-0. To znači da će dvije momčadi o tituli odlučivati međusobno u posljednjoj utakmici na Nou Campu, a Atleticu će biti dovoljan i bod.

Nakon što se u prošlom kolu jako udaljio od mogućeg naslova, Real Madrid večeras je definitivno ispao iz utrke porazom kod Celte 2-0. Carlo Ancelotti na teren nije izveo najbolje igrače Cristiana Ronalda i Garetha Balea, a Luka Modrić je u izmjenjenoj postavi odigrao cijelu utakmicu na desnom krilu.

Atletico Madrid ima 89 bodova, tri više od Barcelone te pet više od Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras je igrao još jedan hrvatski nogometaš Sammir koji je sa svojim Getafeom svladao Sevillu 1-0 za koju nije konkurirao Ivan Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.