Real Madrid u problemima: Zinedine Zidane na otvaranju sezone bez petorice nogometaša

epa07865938 Real Madrid's French head coach Zinedine Zidane addresses a press conference after the team's training session in Madrid, Spain, 24 September 2019. Real Madrid will be facing Osasuna FC in a Primera Division match on 25 September 2019. EPA/BALLESTEROS

Prvak Španjolske, Real Madrid, u nedjelju otvara gostovanjem kod Real Sociedada novu sezonu u Primeri. Naravno, kao u svakoj utakmici, tako i u ovoj u nedjelju, Kraljevski klub ide pobjedu. No prvak na startu sezone nije bez problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, pred gostovanje kod Real Sociedada Zinedine Zidane suočen je s ozbiljnim problemom budući da će čak pet nogometaša propustiti prvo kolo. Belgijski reprezentativac Eden Hazard još se uvijek bori s viškom kilograma, a uza sve to skupo pojačanje Reala potpuno je izvan forme, kao što je i bio tijekom većeg dijela prošle sezone te i ne konkurira za prvu utakmicu španjolskog prvenstva.

Osim njega Vazquez, Militao, Diaz i Asensio također ne konkuriraju za utakmicu te se ništa konkretnije, glede prvih 11, neće znati sve do sutra u sam osvit dvoboja. Naime, već na startu Zidane, koji se odrekao nekoliko zvučnih imena, suočen je s ozbiljnim problemom te je prisiljen rotirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.