Real odlučio prodati Garetha Balea, zanimanje pokazao Manchester United

Foto: fah

Real Madrid odlučio je prodati velškog napadača Garetha Balea (28) u ljeto sljedeće godine, objavili su u utorak španjolski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale je 2013. godine iz Tottenhama stigao u Real za 100 milijuna eura, ali zbog čestih ozljeda postao je preveliki rizik za “kraljevski klub”.

Ove sezone odigrao je pet utakmica u Primeri i dvije u Ligi prvaka. Zbog ozljede pauzira od 26. rujna, i baš kada se očekivao njegov povratak ponovno se ozlijedio prošlog tjedna na treningu Reala. Stradao mu je butni mišić i bit će izvan terena mjesec i pol dana.

Od posljednjih 60 utakmica Reala, velški napadač je zbog ozljeda propustio čak 40 susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč brojnim ozljedama Bale bi bio “vruća roba” na nogometnom tržištu. Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho više je puta izjavio da bi ga volio vidjeti u dresu “crvenih vragova”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.