Realcije nakon poraza Hajduka: ‘Dođemo pred njihov gol i onda nemamo ideju što napraviti s loptom’

Split, 5.07.2020. - Nogometna prva liga Hajduk - Osijek. Na slici Jairo Bassel. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Hajduk je još jednom poražen, ovaj put s 1:0 od Osijeka na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrači su dali sve od sebe. Stvar je psihološke prirode, imamo blokadu. Imamo mladu momčad, zelenu… Svi trebaju preuzeti svoj dio odgovornosti. Bit ćemo pametniji nakon posljednja tri kola. Imamo problem s realizacijom, nedostaju nam golovi, veznjaci i napadači nam ne zabijaju”, pobrojao je nakon utakmice Igor Tudor, trener Hajduka.

“Razočaravajuće je što radimo na terenu, ne igramo dobro, ne stvaramo prilike. Sramotni smo. Imali smo takvu šansu izboriti Ligu prvaka, a onda mi odigramo ovako…”, rekao je nakon utakmice Bassel Jradi.

“Ništa nam ne ide. Dođemo pred njihov gol i onda nemamo ideju što napraviti s loptom. Nema straha, pritiska, jednostavno smo sramotni”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znali smo da će nas Hajduk stisnuti na početku utakmice, dobro smo se postavili, borili se i onda smo zabili gol. Došli smo po pobjedu i idemo kući s tri boda. Bilo je teško, ali smo znali što trebamo napraviti. Hajduk je igrao svoju igru, ne želim ih komentirati”, poručuje Petar Bočkaj, igrač Osijeka.

Trener Osijek Ivica Kulešević bio je ponosan.

“Ovo mi je prva trenerska pobjeda protiv Hajduka, Dinamo sam već pobijedio. Ponosan sam na igrače, bio je to treći derbi u tjedan dana. Zasluženo smo pobijedili. Nismo uspjeli zabiti drugi gol pa smo do kraja morali strepiti za pobjedu”, kaže Kulešević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.