Rijeka svladala Lokomotivu 3:2, Murić zabio izravno iz kornera

rijeka
Rijeka, 05.02.2022 - Utakmica 12. kola Prve HNL Rijeka - Lokomotiva. Na slici igraèi Rijeke slave pogodak.foto HINA/ Miljenko KLEPAC/ ik

Nogometaši Rijeke došli su do prve pobjede u nastavku natjecanja Prve HNL svladavši u subotnjoj utakmici 22. kola zagrebačku Lokomotivu sa 3-2 (2-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robert Murić je u 25. minuti donio vodstvo Riječanima izravnim pogotkom iz udarca iz kuta. Isti je igrač u 39. minuti još jednim preciznim udarcem pogodio za 2-0. Lokmotivi je nadu u preokret donio Marko Dabro golom za 2-1 u 58. minuti, ali je već u 60. minuti Haris Vučkić bio strijelac za 3-1. Konačnih 3-2 postavio je Sandro Kulenović u 79. minuti.

Utakmicu na stadionu HNK Rijeka na Rujevici sudio je Duje Strukan iz Splita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.