Rimac Automobili traže stotinjak novih radnika: Koje pozicije nude?

Foto: fah

Kako stoji na internet stranici tvrtke Rimac Automobili spomenuta tvrtka traži nove ljude, njih čak stotinjak. Radi se o poslovima koji se vezani za razvoj baterija za električna vozila, koje inače ova tvrtka izrađuje. Traže se i inženjeri, kao i razni tehničari te dizajneri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već spomenuli dosta dug popis novih radnih mjesta objavili su na svojoj internet stranici. Kako bi bili što precizniji i olakšali onima koji traže posao za svaku su otvorenu poziciju priredili i detaljan opis posla te onoga što se od kandidata traži. Ipak, većina je oglasa na engleskom jeziku.

Spomenimo tek dio radnih mjesta za koje traže radnike: Developer mobilnih aplikacija, ME integrator, razvojni inženjer, BMS softver inženjer, iskusan softver inženjer u programu C++, inženjer za razvoj baterijskih sustava, developer web stranica, inženjer dinamičnosti vozila, specijalist za softver automobila…

Detaljan popis traženih poslova možete pogledati: OVDJE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, tvrtka Rimac Automobili se prošle godine našla na Deloitteovom popisu 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u srednjoj Europi, što je veliki uspjeh, tim prije jer su bili 10. s rastom od čak 1059 posto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.