Slavko Goluža uoči spektakla protiv Srbije u Spaladium Areni: ‘Pljeskom ih nećemo dočekati, ali se nećemo ponašati kao njihovi navijači u Beogradu’

Foto: fah

Bivši hrvatski zlatni rukometaš, vlasnik dva olimpijska zlata s hrvatskom reprezentacijom, bivši hrvatski izbornik, Slavko Goluža, kratko je najavio predstojeće Europsko rukometno prvenstvo koje u petak počinje u Splitu utakmicom Hrvatska – Srbija.  Utakmica se igra od 20:30 sati u Spaladium Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 ”Mi uvijek pričamo da je to utakmica kao svaka druga, ali nije to tako. Uvijek je prisutan poseban naboj. U tebi je tada uvijek prisutan neki nemir. Sigurno da ih pljeskom nećemo dočekati, ali očekujem da se navija za naše i ne očekujem da se ikoga gađa kovanicama ili bocama kao što je bilo u Beogradu”, kazao je za N1 televiziju Slavko Goluža.

Bivši izbornik smatra kako treba spustiti tenzije i očekivanja. Naime, mnogi od izabranika Line Červara žele samo zlato s obzirom kako se Euro igra na hrvatskom tlu. Koliko je to realno?

”Trebamo biti realni, za sam vrh se sve kockice trebaju posložiti i zato treba ići utakmicu po utakmicu. Jedna utakmica vas digne u nebesa, ali i baci u ponor. Treba biti skroman i ponizan i biti s obje noge na zemlji. Kroz medijske izvještaje i ono što sam pričao s Červarom koji uvijek teži najboljem, igrači podnose dobro naporne treninge, nema ozljeda i trebamo biti optimisti”, poručio je Goluža, koji je radostan zbog činjenice da se Domagoj Duvnjak tako lijepo oporavio i da za sada igra sjajno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Ono što me jako veseli je to što sam vidio Domagoja Duvnjaka na čelu reprezentacije. On nije nikada bježao od odgovornosti i veseli me što ga vidim unutra nakon toliko vremena i teške ozljede, dobro trenira, dobro izgleda na treningu i što je važno, ima par kilograma manje nego prije…”, zaključio je Slavko Goluža, za koga su glavni favoriti natjecanja – Francuzi. Neki bi rekli – kao i uvijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.