Rodila Elin Kostelić: Ona i Ivica postali su roditelji blizanki

Foto: fah

Supruga najboljeg hrvatskog skijaša, 40-godišnjeg Ivice Kostelića, Elin, danas je između 14 i 15 sati rodila u Petrovoj bolnici u Zagrebu dvije djevojčice. S obzirom na trenutnu situaciju, u bolnicu su zabranjene posjete pa tako ni Ivica nije prisustvovao porođaju. Par koji već ima dvojicu sinova, petogodišnjeg Ivana i troipolgodišnjeg Leona, nije skrivao radost zbog dolaska blizanki, piše Story.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Cijela obitelj jako se veseli”, rekla je ranije baka Marica za Story.

Ivica i Elin su u braku od 2014. godine, a osim pokoje rijetke objave na društvenim mrežama, svoj privatni život trude se zadržati što dalje od očiju javnosti.

“Uvijek sam htio imati puno djece jer je to ono najvrednije što iza nas ostaje. Nema ništa ljepše od podizanja novog života jer kao roditelj imate priliku stvarati jedan novi svijet. Htjeli smo imati još djece pa je trudnoća bila planirana, no to je za nas bilo doista veliko iznenađenje. Tim više što sa suprugine strane, a kažu da blizanci dolaze po ženinoj genetskoj liniji, blizanaca nije bilo. Barem koliko ona zna. Među Kostelićima ih je bilo. Jedan od željenih obiteljskih scenarija je i da djevojčice imaju stariju braću”, rekao je Ivica za Večernji list ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.