Roko Ukić: Utakmica protiv Srbije 2010. godine – pa to je za Monthyja Pythona

Foto: fah

Roko Ukić spremno igra za hrvatsku košarkašku reprezentaciju, a kako kaže spremna je i cijela reprezentacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Koliko god se skupinu treba proći sa što više pobjeda, toliko moramo biti svjesni da će nam osmina finala odrediti cijelo prvenstvo. Možda je onaj stari sustav natjecanja, sa dva kruga skupina, bio pravedniji, a ovaj novi, s manje utakmica, donosi veći rizik. Da je stari sustav, vjerojatno nam se nikad ne bi dogodila Češka u osmini finala prošlog EP-a, no pravila su za sve ista”, kaže Ukić za Večernji list.

Sjeća li se utakmice 2010. godine u osmini finala Svjetskog prvenstva koju je Hrvatska nesretno izgubila od Srbije.

“U posljednjoj sekundi našem igraču pukne mišić i padne na suparničkog igrača i napravi prekršaj. Pa to je za Monthyja Pythona. Nakon takve utakmice, uvijek mislite da vam se to mora jednom vratiti, no vraga se vrati. Nikad nam se nije vratilo ništa kada smo čekali da nam se vrati. Uvijek smo to morali sami zaslužiti. Lani u Riju, Šarić je morao zalijepiti onu bananu Gasolu. Da nije, Gasol taj put ne bi promašio”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.