Ronaldo je jednostavno loš gubitnik: Evo zašto je odbio razmjenu dresa!

Foto: fah

Malena je Girona u nedjelju šokirala moćni Real Madrid u 10. kolu španjolskog nogometnog prvenstva i pobijedila s 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je bio poraz nakon kojeg je Real za vodećom Barcelonom zaostao velikih deset bodova, a na kraju susreta Cristiano Ronaldo odbio je razmijeniti dres s Gironinim veznjakom Alexom Granellom.

Granell je pokušao objasniti zašto je Ronaldo odbio razmjenu dresova.

“Rekao mi je da ne želi razmijeniti dresove jer mu se ne sviđa kako je odigrao posljednje minute utakmice. Rekao mi je da mu se činim kao dobar igrač, ali da ne želi razmijeniti dresove”, rekao je Granell.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja sam mu objasnio da ono što smo mi postigli nije čudo, već plod napornog rada”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.