Rožman uoči utakmica Hrvatskog kupa poručuje: Nema alibija, Kulešević bez kalkulacija

Foto: snimka zaslona

Subotnjim dvobojem između Slaven Belupa i Lokomotive, prve polufinalne utakmice Hrvatskoga kupa, i službeno se vraća natjecateljski nogomet u Hrvatsku. Druga polufinalna utakmica između Rijeke i Osijeka igra se u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Rijeke odrađuju posljednje treninge pred dvoboj koji će se igrati na njihovu terenu, no to u ovom slučaju neće biti prednost jer nema navijača na tribinama.

Riječane očekuje vjerojatno i najvažniji ogled u ovom dijelu sezone.

– Moramo biti spremni i tako se ponašamo. Igrači su svjesni da je utakmica bitna i nema alibija, rekao je trener Rijeke Simon Rožman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Osijeka Ivica Kulešević u nedjeljnom dvoboju ne može računati na nedovoljno spremnog Marina Pilja, dok su mu ostali igrači na raspolaganju te će među njima izabrati početnih jedanaest s kojima će krenuti u borbu za ulazak u finale, piše HRT.

– Rijeka ima jako dobar napadački potencijal, no valja istaknuti kako je i defenzivno, prije ove prisilne stanke, izgledala vrlo sigurno. No, imamo i mi svojih aduta, sigurno i kvalitetu za dobru prezentaciju i ostvarenje svojih želja i ciljeva, rekao je šef stručnog stožera Bijelo-plavih, poručivši da u ovom dvoboju neće biti prostora ni za kakve kalkulacije.

Kulešević je dodao kako bi bilo idealno izboriti prolazak u 90 minuta igre, bez obzira na to što smatra da su njegovi izabranici spremni i za eventualne produžetke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.