Rusi nakon remija: ‘Iako sam želio pobijediti Hrvate, mislim da je utakmica dobro prošla’

epa09441438 Mateo Kovacic (L) of Croatia in action against Aleksei Ionov (C) and Daler Kuzyaev (R) of Russia during the FIFA World Cup 2022 Group H qualifying soccer match between Croatia and Russia in Moscow, Russia, 01 September 2021. EPA/YURI KOCHETKOV

Hrvatska reprezentacija s nominalno najtežega gostovanja u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. otišla je neporažena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne mogu reći da sam zadovoljan igrom ni rezultatom. U redu, jedan bod, idemo dalje. Bit ću zadovoljan ako pobijedimo Cipar i Maltu, moramo o njima razmišljati. Uzbuđenje je prošlo”, rekao je ruski izbornik Valerij Karpin.

“Dobro se osjećam. Iako sam želio pobijediti Hrvate, mislim da je utakmica dobro prošla pa sam zadovoljan. Imao sam stvarno dobru priliku, ali za malo sam promašio. Trebao sam biti hladniji. Nadam se da ću imati takvih prilika i u sljedećim utakmicama i da ću ih iskoristiti”, rekao je Arsen Zaharjan.

“Atmosfera je bila sjajna, sve je odlično u momčadi. Sretni smo bodom. Naravno da smo željeli pobijediti, ali rezultat je takav je kakav je. Sad se moramo oporaviti i pripremiti da bismo dobili sljedeće utakmice”, rekao je Anton Zabolotni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne bih rekao da sam sigurna jedinica u ruskoj reprezentaciji jer se trebam svakog dana iznova dokazivati. Utakmica s Hrvatskom je stvar prošlosti, sad imamo treninge pa utakmicu s Ciprom. Ne smijem se opustiti jer Rusija ima puno dobrih golmana koji čekaju svoju šansu”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.