Salin prijatelj otkrio: ‘On nije sam odlučio ukrcati na taj avion, netko drugi je odgovoran za ovo’

Foto: Instagram

Obitelj i prijatelji Emiliana Sale ne mogu se pomiriti s onim što mu se dogodilo, tako sa vrše pritisak na institucije da doznaju što se zapravo dogodilo i tko je kriv za tragediju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još uvijek je pod upitnikom kako je došlo do ovog leta, na to je upozorio i jedan od Salinih bliskih prijatelja, Maximiliano Duarte.

“On nije sam odlučio ukrcati na taj avion. I ja sam bio nogometaš i znam kako je preporuka da se ustaneš rano, doručkuješ i onda tek ideš na put kako bi odmoran stigao na destinaciju. Ovi uvjeti su bili isforsirani”, ispričao je Duarte.

Otkrio je i sadržaj poruka koje su razmijenili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rekao je: ‘umoran sam, nisam imao ni minute odmora cijeli dan’, a u još ranije poslanim porukama bio je jasan da želi ostati i odspavati: ‘Ne želim putovati, volio bih večeras ostati ovdje”, otkriva Duarte.

“Ako on nije htio putovati, onda je netko odgovoran za ovo. Više od ovoga vam ne smijem komentirati zbog same istrage”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.