Sammir na predstavljanju u Lokomotivi najavio borbu za Europu

Foto: fah

Brazilski nogometaš s hrvatskom putovnicom i bivši igrač Dinama 32-godišnji Sammir vratio se u HNL i novi je igrač Lokomotive, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Lokomotiva ima mladu momčad, a Sammir je veliki igrač i mislim da će puno pomoći mladim igračima da sazre i stasaju, a pomoći će i klubu da ostvari što bolji rezultat, rekao je direktor NK Lokomotive Božidar Šikić predstavljajući Sammira.

– Osjećam se super. Volim Zagreb i Hrvatsku. Tu sam da pomognem. Došao sam ponovno u HNL koji mi je puno dao i sad ću to pokušati na neki način vratiti. Drago mi je što sam dio toga, rekao je Sammir koji će u Lokomotivi nositi dres s brojem 10.

Na pitanje kakvo mu je fizičko stanje rekao je da nije trenirao zadnja 3-4 dana zbog putovanja, ali da će danas nastaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jedva čekam da počnem igrati. Dat ću sve od sebe da budemo najviše na tablici i probamo izboriti Europu, rekao je.

Sammir je nedavno raskinuo ugovor s brazilskim drugoligašem Sportom iz Recifea u koji je došao 14. siječnja, a u travnju mu je produžen ugovor do 31. prosinca. Za Sport je nastupio u 12 utakmica zabivši pritom jedan gol. U zadnje dvije utakmice odigrao je po 45 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.