San Lionela Messija na Svjetskom prvenstvu: Njemačka prvi favorit, Argentina ni među pet…

Foto: fah

Najbolji nogometaš svijeta 21. stoljeća Lionel Messi dao je svoj pregled favorita na predstojećem Svjetskom prvenstvu. Ne samo da na prvo mjesto nije stavio svoju Argentinu, koju mnogi vide daleko na turniru, nego je nije stavio ni među prvih pet. Na prvom je mjestu, naravno, aktualni prvak svijeta Njemačka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Njemačka je broj 1! Moj san je i dalje isti, biti u finalu Svjetskog prvenstva”, kazao je Messi, koji je na prošlom Svjetskom prvenstvu igrao finale u Riju te nakon produžetaka izgubio od Njemačke. Messi je bio jedan od tragičara finala s obzirom na nekoliko promašenih ozbiljnih prilika.

Podsjetimo, Hrvatska će na Svjetskom prvenstvu u grupnoj fazi igrati protiv Argentine, bit će to druga utakmica Vatrenih u Rusiji. Nestrpljivo dvoboj s Hrvatima očekuje i slavni Argentinac, koji je na pripremama s reprezentacijom te je za tamošnje medije, kako smo spomenuli, ponudio svoj pregled favorita svjetskog turnira te dao neku svoju kratku analizu.

”Njemačka je po meni favorit broj jedan! Oni su branitelji naslova i opet su strašno jaki. Iza njih bih stavio Španjolsku, zatim Brazil, Portugal i Francusku. Po meni je to najvećih pet favorita u Rusiji”, tvrdi Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

San finale Svjetskog prvenstva?

”Moj san je i dalje isti, biti u finalu Svjetskog prvenstva. Idemo pokušati uzeti naslov, ali svjesni smo da će to biti jako teško”, poruka je najboljeg igrača svijeta dva tjedna prije početka Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.