Sanchez traži 23 milijuna eura po sezoni da bi produžio ugovor sa Arsenalom

da bi produžio ugovor sa Arsenalom, objavili su u četvrtak britanski mediji.Čileanski napadač Alexis Sanchez (28) traži plaću od 23 milijuna eura po sezoni

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je zamisliti da bi Arsenal pristao na Sanchezov zahtjev jer bi to poremetilo odnose u svlačionici, ali pregovori i dalje traju.

Arsenal već nekoliko mjeseci pregovara sa Sanchezom o produženju ugovora. Londonski klub nudio mu je 14 milijuna eura po sezoni, ali čileanski napadač je to odbio jer je u poziciji da može tražiti što hoće budući da će za godinu dana biti slobodan igrač i moći će otići iz Arsenala bez odštete.

Na početku prijelaznog roka činilo se da će Sanchez karijeru nastaviti u Bayernu, ali njemački prvak se “ohladio” jer je čileanski napadač tražio godišnju plaću od 17 milijuna eura, dok je Arsenalov odštetni zahtjev bio 57 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu je Arsenal objavio da je potpisao petogodišnji ugovor sa napadačem Lyona Alexandreom Lacazetteom, a transfer je bio vrijedan 60 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.