Sastav Vatrenih koji više nikad neće igrati zajedno: Hrvatska protiv Sjeverne Irske, Mandžukić u lovu na rekord!

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras od 20:45 sati igra protiv Sjeverne Irske u Belfastu, s obzirom kako je izbornik Ante Čačić, dijelom namjerno, dijelom prisilno, odlučio odmoriti veći broj prvotimaca, uključujući Milana Badelja i Domagoja Vida, Hrvatska će se S. Irskoj suprotstaviti u sastavu koji prvi i vjerojatno jedini put igra zajedno, teško će ikada više ovakav sastav Vatrenih istrčati u nekoj međunarodnoj utakmici, makar ona bila prijateljska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sastav Vatrenih trebao bi izgledat ovako: Lovro Kalinić – Vrsaljko, Jedvaj, Mitrović, Leovac – Bradarić, Rog, Brozović – Kramarić, Čop, Mandžukić

Dakle, samo su Vrsaljko, Brozović, Kramarić i, dakako, Mandžukić dio standardnog reprezentativnog kadra. Kad smo spomenili Mandžukića, bez obzira što su Vatreni oslabljeni, recimo kako hrvatski napadač i dalje lovi vlastiti rekord u dresu Hrvatske. Naime, Mandži treba tek jedan pogodak kako bi dostigao Eduarda da Silvu na vječnoj ljestvici hrvatskih reprezentativnih strijelaca. Da Hrvatska protiv Irske igra u punom sastavu mogli bi staviti ruku u vatru za Mandžu već u Belfastu, ovako će biti jako teško, bez obzira što Sjeverna Irska ipak nije na razini Republike Irske.

Naravno, kako smo već navikli od HRT-a, pa i HNS-a koji također ima prste u tome, utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije nećemo gledati na javnoj televiziji već na jednoj privatnoj televizijskoj postaji, točnije ArenaSport 2. Hrvatska će u Belfastu zaključiti nogometnu godinu, nadajmo se bez poraza budući da Ante Čačić kao izbornik Vatrenih još uvijek nije doživio poraz u regularnom dijelu utakmice. Dakako, poraz od Portugala dogodio se tek u produžetku, što ne znači da manje boli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.