Kako se osramotio uoči Svjetskog prvenstva novinar Telegrama!

Foto: Snimka zaslona

Aleksandar Holiga, koji je u prošlom životu, kako piše u njegovoj biografiji na Telegramu, bio glazbeni kritičar, umjesto glazbom bavi se, nažalost, nogometom. Nažalost po nogomet, naravno. Nije da mu ide, ali pokušava, trudi se i to treba cijeniti. Cijene Hrvati i Dance, pokušali su Danci, trudili se, i ispali od Hrvatske u osmini finala Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, novinar Telegrama, portala na koji je nekoliko godina nakon što je ”dragi Ivo” otišao svojedobno preselila ekipa s Jutarnjeg lista, najavio je ne tako davno Svjetsko prvenstvo u Rusiji.  Bila je to poprilično pompozna najava. Naravno, kao vjerujemo vrsni glazbeni kritičar Aleksandar je prognozirao ishod Svjetskog prvenstva, uključujući i samog prvaka. I opet se trudio i opet je pokušao i opet – nije uspio.

Naime, Holiga je uoči SP-a, između ostaloga o favoritima natjecanja zborio: Njemačka, Brazil, Francuska i za četvrtu ekipu se dvoumim između Španjolske i, ipak, Argentine. Nikako ne bih podcijenio Argentinu, usprkos svim problemima koje u posljednje vrijeme ima. Osvaja Njemačka…”

Kao što znamo Hrvatska je Argentinu deklasirala, Francuska ih doslovce nakon nesportske igre i ponašanja isprašila kući. Nijemci? Njih su kući pospremili ”amateri” iz Južne Koreje.  Španjolska, za njih je recept na kraju pronašla Putinova Rusija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

Glede Hrvatske, bivši glazbeni kritičar prognozirao je, vrlo hrabro, a nije da je to želio, kako Vatreni neće proći skupinu.

Sve u svemu, Holiga je bio blizu, otprilike 0.2 posto točnosti. Možda je glazba više izgubila transferom Holige u nogomet?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.