SEHA liga: Nexe slavio u Ljubuškom nakon dramatične završnice protiv Izviđača

Foto: fah

U susretu 2. kola regionalne rukometne SEHA lige Nexe je u Ljubuškom nakon dramatične završnice pobijedio Izviđač 24-23 upisavši i drugu pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je bolje ušao u utakmicu i nakon četiri minute Izviđač je vodio 4-0, a u šestoj minuti i 6-2. Tada se probudio i Nexe i gosti su serijom 6-0 poveli 8-6. Momčad iz Ljubuškog je izjednačila na 9-9 i do konca poluvremena gledali smo igru gol na gol. Na pauzu se otišlo rezultatom 13-13.

U drugom dijelu Nexe je pobjegao na plus tri (20-17), ali se domaćin vratio izjednačivši na 22-22 pet minuta prije kraja susreta. U neizvjesnoj završnici Nexe je poveo 23-22, domaćin izjednačio, a Albin Eter doveo goste korak do pobjede. Izviđač je imao priliku izjednačiti, ali je Mihailo Radovanović tri sekunde prije kraja susreta obranio udarac Vedrana Delića.

Kod Nexea najefikasniji su bili Vedran Zrnić s pet golova, dok su Marin Šipić, Patrik Leban, Saša Barišić Jaman i Tomi Vozab zabili po četiri gola. Moreno Car je sakupio osam obrana, a Radovanović tri. Kod domaćina najefikasniji su bili Vasilije Kaluđerević i Vedran Delić sa po pet golova, dok je Goran Anđelić sakupio 13 obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.