Šibenik i Istra otvorili peto kolo utakmicom bez golova

šibenik milina
Foto; fah

Prva utakmica petog kola SuperSport Hrvatske nogometne lige odigrana je na Šubićevcu, gdje su domaći Šibenik i pulska Istra 1961 ostali bez pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodi Dinamo sa 10 bodova iz četiri utakmice, a drugi je Hajduk koji je u dva nastupa osvojio maksimalnih šest bodova, koliko ih ima i Lokomotiva, ali iz četiri utakmice te Šibenik iz pet dvoboja. Istra se osvojenim bodom priključila skupini klubova sa četiri boda, u kojoj su još Osijek, Rijeka i Varaždin.

U subotu su na rasporedu dvije utakmice: od 18.30 sati Gorica je domaćin Lokomotivi, a od 21.05 sati na Maksimiru će biti odigran najveći hrvatski derbi između Dinama i Hajduka. Peto kolo će biti zaključeno u nedjelju, kad će Osijek ugostiti Varaždin od 18.55 sati, a od 21 sat će na Rujevici igrati Rijeka i Slaven Belupo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.