Sin legendarnog košarkaša Stocktona najavio velike stvari: ‘Volio bih igrati za Hrvatsku’

Foto: Cedevita

Sin legendarnog košarkaša Utah Jazza Johna Stocktona u Zagrebu je tek tri dana i podijelio je prve dojmove o svom novom klubu i nadolazećoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ovdje je fantastično. Ovo je sjajna država. Nikad nisam bio ovdje. Grad je sjajan, suigrači su sjajni, a klub je vrhunski. Počašćen sam i spreman sam za početak sezone”, rekao je u uvodu Stockton.

“Mislim da imam rođake u Dubrovniku. Moja obitelj je vrlo uzbuđena i grupa od oko 80 Hrvata u SAD-u veseli se dolasku u posjete u Hrvatsku kako bi vidjeli zemlju iz koje potječu.”
Kako je otac reagirao na potpis za Cedevitu?

“Bio je sretan. Ovo je sjajna momčad i odlično mjesto za igrati košarku. Ovo je sjajno mjesto za moj prvi posao u Europi. Sviđa mi se ovdje. Volim grad i moj tata bit će sretan da dođe ovdje u posjetu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve je teško. Moraš biti spreman na promjene i bez obzira što se dogodi moraš dati sve od sebe i igrati dobro. Na kraju dana, sve je ovo košarka koju igram cijeli život i uzbuđen sam da što prije počnem”, poručio je.

“Volio bih igrati za Hrvatsku. Učinio bih svoju obitelj ponosnom. Prema onome što sam vidio, Hrvatska ima odličnu momčad. Mislim da su pred tom reprezentacijom velike stvari i volio bih biti dio toga.”

“Imam suprugu i sina. Doći će za nekoliko tjedana i oni su također uzbuđeni da vide grad”, zaključio je novi playmaker Cedevite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.