Siniša Mihajlović otkrio liječničkove riječi: ‘Nikada u životu nisam vidio ovakvo nešto, vi sigurno nevjerojatno dobro trpite bol’

Foto: Roberto Vicario, commons.wikimedia.org

Siniša Mihajlović po prvi put u javnosti govorio o detaljima svoje borbe s leukemijom u talk showu “Večer s Ivanom Ivanovićem”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uvijek sam bio zdrav. Svaki dan sam trčao, dizao utege i igrao stolni tenis. Imao sam kondiciju i nisam se bojao bolesti. Jedno jutro sam se probudio i nisam mogao stati na nogu. Bio sam uvjeren da mi se upalio mišić, javio sam se klupskom liječniku, a on me poslao na magnetsku rezonanciju. Kada su stigli nalazi, liječnik nije mogao vjerovati što je vidio. Rekao mi je: “Nikada u životu nisam vidio ovakvo nešto, vi sigurno nevjerojatno dobro trpite bol. Mislio sam da osoba s ovakvim nalazom ne može stajati, a vi ste došli na nogama”.

“Ne samo da sam mogao šetati, već sam sat vremena prije pregleda trčao sat vremena. Sjećam se da sam se brijao kad me je liječnik pozvao da mi kaže da imam leukemiju. Prvo što sam ga pitao bilo je je li se od toga umire, a on mi je rekao da mi prije dvadeset godina ne bi bilo spasa, ali da će mi sada možda pomoći”, prenosi njegove riječi Slobodna Dalmacija.

” Jedan talijanski novinar je rekao: “Sad se leukemija mora čuvati od Siniše”. Nikada nisam sumnjao da ću pobijediti, tako sam se ponašao i razmišljao. Važno je da budete pozitivni, ali to nije najvažnije. Imao sam sreću da sam se liječio na pravom mjestu. Bio sam dobar pacijent, slušao sam sve što su mi liječnici govorili i uvijek sam bio smiren i pozitivan. Uvijek moraš imati volju za životom, to te mora voditi. Želio sam biti primjer svima, ne samo svojoj obitelji. Ne mislim da se svi trebaju boriti kao ja, jer nismo svi isti, ali bar bi trebali imati volju za životom. Mislim da sam poslije svega ovoga postao bolji čovjek. Želja mi je bila da udahnem svjež zrak, jer četiri mjeseca to nisam mogao. Počeo sam obraćati pažnju na male stvari”, priča Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.