Sjajna Zrinka Ljutić o svjetskom naslovu: Nisam mogla vjerovati!

ljutić
Foto: snimka zaslona

Mlada hrvatska skijašica Zrinka Ljutić postala je u kanadskoj Panorami svjetska juniorska prvakinja u slalomu, a u prvoj izjavi opisala je teške uvjete, ali i svoju sreću kad je vidjela da je pobjednica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Osjećaj je sjajan. Nisam mogla vjerovati kad sam prošla ciljnu liniju, bilo je jako teško, staza je bila dosta oštećena, ali borila sam se. Nisam imala osjećaj koliko sam brza, nisam znala ništa, ali borila sam se koliko sam mogla i došla sam s 84 stotinke prednosti, upalilo se zeleno svijetlo i bila sam jako sretna, rekla je 18-godišnja hrvatska skijašica nakon velikog uspjeha, piše HRT.

Senzacionalna hrvatska skijašica Zrinka Ljutić svjetska juniorska prvakinja

Ovo je prvo hrvatsko žensko zlato na FIS-ovom svjetskom juniorskom prvenstvu. Dosad su medalje na juniorskim svjetskim smotrama za Hrvatsku osvajale Janica Kostelić, Ana Jelušić i Nika Fleiss u ženskoj, te Istok Rodeš i Elias Kolega u muškoj konkurenciji, no od svih hrvaskih predstavnika na pobjedničkom postolju samo je Rodeš dosad bio na najvišoj stepenici nakon što je uzeo zlato 2016. godine u Sočiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.