Skromni Rodeš kreirao senzaciju: ‘Velika je ovo stvar za hrvatsko skijanje’

Foto: fah

Hrvatski skijaši ponovno pišu povijest. Austrijanac Marcel Hirscher pobjednik je jubilarnog, 10. slaloma skijaša za Svjetski kup na zagrebačkom Sljemenu, dok su trojica hrvatskih skijaša ostvarili najbolje rezultate u dosadašnjoj karijeri, Istok Rodeš završio je ako sedmi, Matej Vidović kao 15., a Elias Kolega kao 20.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rekao sam da ću dati sve od sebe u drugoj utrci. Možemo jako puno i uvjeren sam da ćete nas gledati narednih desetak godina. Velika je ovo stvar za hrvatsko skijanje jer svi Hrvati koji su danas nastupili na Sljemenu, pokazali su da su među najboljih 30 u Svjetskom kupu”, rekao je skromni Rodeš.

“Uvjeren sam da ću nakon ove utrke imati bolje uvjete, niže startne brojeve, ali to ne mijenja puno na stvari. Jedino o čemu razmišljam je utrka u Adelbodenu. Tamo ću možda skijati i veleslalom. Nikad se ne zna”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.