Slaven Bilić nakon novog kiksa u pomalo dramatičnoj atmosferi: ”Jesmo li pravi muškarci, pa što ako nećemo biti drugi”?

Foto: snimka zaslona

Nakon što je Bilićev West Bromwich Albion ponovno napravio veliki kiks u borbi za prolazak u prvi razred engleskog nogometa te je izgubio kod Huddersfielda u 45. kolu Championshipa više sve ne ovisi o njemu. Naime, Bilić je sa svojim klubom došao u najgoru situaciju, situaciju u kojoj ovisi o drugima kad je u pitanju direktni plasman u Premiership. Naime, trećeplasirani Brentford ima tek bod manje, ali i utakmicu manje od WBA te ih može preskočiti ako pobjedi Stoke na gostujućem terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, prve dvije momčadi Championshipa direktno prolaze u najviši razred engleskog nogometa, plasman u Premiership osigurao je već sada Leeds i to zbog poraza WBA. Leeds je zapravo cijelu sezonu na vrhu te su zasluženo tu gdje jesu, bili su najbolji i imali su konstantnu.

Nakon susreta te iznenađujućeg poraza bivši hrvatski izbornik, trener WBA, održao je tiskovnu konferenciju za medije. Bilić je komentirao iznenađujući poraz od Huddersfielda. Atmosfera u najboljem slučaju nije bila idealna, Slaven Bilić djelovao je kao da je već dignuo ruke, kao da se predao.

“Pa što što ako nećemo biti drugi? Moramo se pripremiti za utakmicu s QPR-om i play-off. Teško je pričati o onome što se dogodilo večeras, ali na kraju dana imamo samo dvije opcije. Možemo tugovati ili prihvatiti drugu šansu koju imamo”, poručio je Slavem Bilić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jesmo li pravi muškarci? Jesmo li prava momčad? Jesmo li pravi karakteri? Ili samo dobri kad sve ide kako treba. To moramo saznati kroz utakmice koje dolaze.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.