Slaven Bilić i dalje optimističan: ‘Još uvijek nismo u biti ili ne biti situaciji, moramo vjerovati, jedino ako vjerujem možeš do pobjede’

Foto: fah

Nakon petog uzastopnog poraza engleski premierligaš West Ham, za čijem kormilom sjedi Slaven Bilić, našao se u neugodnoj situaciji. Sedam kola prije kraja prvenstva ‘čekičari’ imaju samo pet bodova više od zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilićevu momčad trese velika kriza. Londonski sastav je već sedam kola bez pobjede, a u zadnjih pet je upisao pet poraza uz razliku pogodaka 6-12.

Koncem veljače West Ham je bio deveti, a sada je na 15. mjestu s pet bodova više od Swansea Cityja na 18. poziciji koja vodi u niži rang natjecanja. Upravo će protiv velškog kluba Bilićeva momčad igrati u subotu.

“Menadžer je odgovoran za rezultate. Moj je posao da ovu seriju poraza preuzmem na svoja prsa i pripremim momčad za iduće kolo i ogled protiv Swansea Cityja,” kazao je Bilić dodavši: “još uvijek nismo u biti ili ne biti situaciji i vjerujem kako niti nećemo.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilić je poručio igračima da što prije zaborave posljednji poraz od Arsenala (0-3) i okrenu se idućim susretima.

“Rekao sam dečkima da što prije zaborave ovu utakmicu. Od sada pa do kraja sezone svaka utakmica ima veliku važnost, a posebno iduća utakmica protiv Swansea Cityja,” dodao je Bilić.

Ogled protiv Swansea je u subotu, a za ogled na Olimpijskom stadionu su upitni napadač Andy Carroll zbog ozljede gležnja i veznjak Michail Antonio zbog viroze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moramo vjerovati u pobjedu, jedino ako vjerujem možeš do pobjede,” poručio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.