Slaven Bilić: Ove utakmice će nam pomoći da na početku Premier lige budemo bolji!

Slaven Bilić nada se kako bi njemu i West Hamu europske utakmice mogle osigurati dobru prednost nad ostalim ekipama kad krene nova sezona Premier lige, početkom kolovoza. Čekićari večeras nastavljaju svoje europsko putovanje protiv malteške Birkirkare na svom Boleyn stadionu u sklopu drugog pretkola Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na klupskim stranicama stoji kako je Bilić jako dobro upoznat s europskim natjecanjima te kako zna koje su prednosti ranog igranja u Europi uoči početka sezone u domaćoj ligi.

Prije nego li je počela konferencija za novinare, autor u uvodu govori kako je sadašnji trener West Hama skoro napravio veliko iznenađenje u kvalifikacijama za Ligu prvaka dok je vodio Bešiktaš kad su igrali protiv Arsenala, koji do tada gotovo da nije imao ozbiljniju utakmicu, dok je Bešiktaš odradio nekoliko pretkola.

Bez obzira na veliki broj utakmica koje su pred njima u sljedećim tjednima, Bilić smatra kako bi im upravo te ozbiljnije utakmice mogle koristiti pri uigravanju, pred veliko otvorenje sezone, kad gostuju kod Arsenala, 9. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je definitivno dobro ako želimo kvalitetan start u sezoni. Najbolji primjeri su iz moje prošlosti, ne iz nekakvih knjiga. Dovoljno je da pogledam u prošlu sezonu, gdje sam s Bešiktašem igrao protiv Arsenala. Mi smo bili u boljoj kondiciji nego li oni” – rekao je u uvodu Bilić.

Slaven Bilić planira večeras poslati najjači mogući sastav protiv Birkirkare te kaže kako od večeras kreću njihove prave pripreme za novu sezonu.

Večeras šaljemo na teren sasvim drugačiju momčad. prvo pretkolo je bila sjajna prilika za naše mlade igrače da se pokažu, pogotovo pred našim navijačima. Bilo je to veliko iskustvo za njih, noć koju će dugo pamtiti, siguran sam” –  izjavio je Bilić na press konferenciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo će biti sasvim drugačija utakmica pa se moramo drugačije i pripremiti za nju. Oni su pobijedili ekipu iz Armenije dosta lagano u 1. pretkolu. Imaju dosta igrača koji su igrali u Rusiji, dobra su momčad” – s respektom je Bilić pričao o večerašnjem protivniku.

Bilić smatra kako je njegov West Ham veliki favorit, ali da ih ne očekuje lagan posao večeras.

Očekujemo tešku i zahtjevnu utakmicu. Istina, mi smo veliki favoriti ali ne smijemo si dopustiti iznenađenje u prvoj utakmici” – zaključio je trener West Hama, Slaven Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.