Slaven Bilić traži od UEFA-e da zaštiti manje klubove: ‘Mlade igrače ne možete zadržati dugo’

Foto: snimka zaslona

Slaven Bilić trenutno je trener WBA i pozvao je Uefu da napravi više po pitanju zaštite manjih klubova od odlazaka najboljih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Nathan Ferguson, koji igra u WBA mogao bi od ljeta postati novi igrač Crystal Palacea.

“Dali smo sve od sebe da zadržimo Nathana, ali bili smo nemoćni”, rekao je Bilić za Sky Sports News.

“Od njegove rane mladosti znali smo je je budućnost kluba i nismo više tražili nogometaše na toj poziciji jer smo na njega računali dugoročno”, rekao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nema smisla imati akademije jer mladog igrača ne možete zadržati dugo. Igrač, agent, roditelji, bilo tko, svi oni žele otići čim dođe neka ponuda i to se mora promijeniti. Mi smo dobar klub, ali ne možemo kupiti drugog Nathana Fergusona. Da bismo ga zamijenili igračem njegove kvalitete, morali bismo potrošiti 15 milijuna funti, a toliki novac mi nemamo za desnog beka”, kazao je hrvatski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.