Slovački izbornik: “Jako sam razočaran, mogli smo bolje proći”

Zagreb, 15.11.2019.- Konferencija za medije slovaèke nogometne reprezentacije prije treninga na stadionu na Rujevici. Na slici Marek Hamšik (2L) i trener Pavel Hapal (2D). foto HINA/ Miljenko KLEPAC/ ua

Izbornik slovačke reprezentacije Pavel Hapal nakon poraza od Hrvatske je rekao kako je rauočaran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prvo poluvrijeme odigrali smo jako dobro, nismo ušli s Hrvatskom u nadigravanje, trčanje gore-dole. Dobro smo stajali na terenu, bili smo kompaktni i kontrolirali tijek utakmice. Hrvati su bili i malo nervozni, otišli su na poluvrijeme s 0:1. Nismo to iskoristili. U drugom dijelu dogodilo se da smo golove dobili onako kako nismo smjeli – nakon kontri. Drugi je bio iz kornera, ali prije toga je bila kontra. Kad je pao treći gol, bilo je sve gotovo”, rekao je.

Zašto se slovačka igra raspala u drugom poluvremenu?
“Nismo htjeli dozvoliti Hrvatima da odigravaju kontre, a upravo se to dogodilo. Nismo imali ni sreće, lopte su se njima sretno odbijale u tim akcijama.”

Je li prvih 50 minuta primjer kako bi Slovačka trebala igrati protiv jačih suparnika?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je moja želja. Nažalost, Hrvati su postigli dva gola i igra nam se raspala.”

Drugi gol ste primili iz kornera. Kako to komentirate?

“Zonski smo se branili, ali netko je zakasnio. Želimo zabijati golove iz kornera, ali opet smo ga primili”, rekao je, piše Nova TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.