Slovenci nakon senzacionalne pobjede protiv Španjolske: ‘Navijamo za Srbiju, međusobno se bodrimo i želimo ih u finalu EuroBasketa’

Foto: fah

Košarkaši Slovenije ”razbili” su u polufinalu EuroBasketa aktualnog europskog prvaka i prvog favorita reprezentaciju Španjolske. Slovenci su zaista igrali na vrhunskoj razini, predvođeni Dragićem i Dončićem pokazali da u ovom trenutku imaju igru i momčad za zlato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvorac, kako ga mnogi nazivaju, ovog slovenskog košarkaškog čuda je Igor Kokoškov, koji je rekao da su ”našli načina za borbu…”

Pobjedom protiv Španjolske 92-72 u polufinalu Eurobasketa Slovenija s dosta optimizma može čekati posljednjeg protivnika, a on će biti ili Rusija ili Srbija.  Slovenija je, inače, prva momčad od 2001. koja je do finala stigla bez poraza.

“Drago mi je što je tako, ali uvijek smo imali jednak pristup i odnos prema svim protivnicima”, rekao je slovenski izbornik te gotovo u istom stilu nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ma, mislim da ih nismo dobili, mi smo ih ‘isprebijali’ košarkaški…”

Koga bi u finalu?

“Navijamo za Srbe, stalno se bodrimo i nadam se njima. A onda, svakako će moja momčad pobijediti…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Igor Kokoškov (45), srbijanski je stručnjak na klupi Slovenije, Prvi je europski stručnjak, koji je postao pomoćnikom u NBA ligi, trebao bi postati i glavni trener. Vojvođanin je trenutačno pomoćnik u Utah Jazzu, a radio je još u Phoenix Sunsima, Cleveland Cavaliersima i Orlando Magicu. Nažalost, Kokoškov pobjede navodno slavi s tri uzdignuta prsta. Ako to on čini navodno bez navodnika tako slavi kapetan Slovenije, Goran Dragić.

Goran Dragić slično razmišlja:

“Dajem prednost Srbiji i volio bih više njih…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač Miamija najavio je i veliku proslavu nakon EuroBasketa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.