Službeno predstavljanje bit će na koncu ove sezone: Marcelino preuzeo Valenciju

Foto: Uhanu

Španjolski nogometni stručnjak Marcelino Garcia Toral (51) od iduće sezone vodit će momčad španjolskog prvoligaša Valencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja sezone ‘šišmiše’ će voditi Salvador “Voro” Gonzalez, a nakon toga na Mestallu dolazi Marcelino.

“Službeno predstavljanje bit će na koncu ove sezone,” poručili su iz kluba.

Marcelino je od 2013. do kolovoza 2016. vodio Villarreal, a dva dan prije početka ove sezone je dobio otkaz zbog sukoba s upravom kluba. Od tada je bio bez posla jer pravila Primere zabranjuju trenerima rad u dva različita kluba iz elitnog razreda natjecanja u jednoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom trenerske karijere vodio je i Sevillu, Racing Santander, Zaragozu i Sporting Gijon.

Otkako je u lipnju 2012. Unai Emery napustio klub, Valencija je promijenila devet trenera. Emery je bio posljednji trener koji se na klupi ‘šišmiša’ zadržao više od jedne sezone.

Valencija je trenutačno na 13. mjestu Primere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.