Snijeg odgodio utakmice u Zagrebu i Zaprešiću

Foto: fah

Zbog loših vremenskih uvjeta odgođene su dvije utakmice 23. kola Prve HNL Inter – Istra 1961 i Lokomotiva – Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ogled Intera i Istre 1961 trebao se odigrati u petak, ali je susret prebačen za ponedjeljak, 26. veljače u 16 sati, dok je utakmica između Lokomotive i Osijeka trebala biti u subotu, a novi termin je utorak, 27. veljače u 15 sati.

Za sada su sigurne dvije utakmice ovoga kola, subotnji ogled Hajduka i Slaven Belupa na Poljudu, te nedjeljni derbi na Rujevici između aktualnog prvaka Rijeke i sadašnjeg lidera Dinama.

U ovom kolu trebala bi se igrati i utakmica između Cibalije i Rudeša u nedjelju u Vinkovcima. Cibalijin travnjak jučer je bio pod snijegom, no padaline bi danas trebale prestati pa bi se utakmica trebala igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Dinamo sa 53 boda, Hajduk je drugi sa 44 boda, Osijek na trećem mjestu ima 39 bodova, a Rijeka je četvrta sa 38 bodova.

NOVI RASPORED 23. KOLA

Subota – 24. veljače
Hajduk – Slaven belupo (17.00)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedjelja – 25. veljače
Cibalia – Rudeš (15.00)
Rijeka – Dinamo (17.00)

Ponedjeljak – 26. veljače
Inter – Istra 1961 (16.00)

Utorak – 27. veljače
Lokomotiva – Osijek (15.00)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.