Snježna kraljica: Izvučeni startni brojevi, naše skijašice zadovoljne

Zagreb, 03.01.2023. -  Izvlačenje startnih brojeva za prvu od dvije slalomske utrke skijašica za Snow Queen Trophy 2023. Na fotografiji Leona Popović. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Hrvatska skijašica Leona Popović kao trinaesta će startati na slalomu Svjetskog kupa na Sljemenu, tijekom srijede, dok 18-godišnja Zrinka Ljutić ima startni broj 17.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi od dva slaloma Snow Queen Trophyja otvorit će slovenska skijašica Ana Bucik. Nakon nje će se niz stazu spustiti Slovakinja Petra Vlhova pa Šveđanka Anna Swenn Larsson, Švicarka Wendy Holdener, Austrijanka Katharina Liensberger, Njemica Lena Duerr i Amerikanka Mikaela Shiffrin, trenutačno vodeća i u redoslijedu slaloma, ali i u ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa.

– Nije loše, meni je broj 13 inače sretan. Iako se uvijek može bolje mogu reći da je sezona dosad bila odlična, a i u srijedu ću napasti najjače što mogu. Imam dobar startni broj i vjerujem da će staza dotad dobro izdržati, rekla je Leona Popović tijekom izvlačenja startnih brojeva ispred Hrvatskog narodnog kazališta.

Zrinka Ljutić će startati kao 17. što je također čini zadovoljnom prije utrke u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sljeme mi je najdraža utrka. Posebna je u svakom slučaju i ponosna sam na nju. Spremna sam i vjerujem u glasno navijanje. Start je spušten zbog manjka snijega u tom dijelu staze, ali svejedno će staza biti duga. I vjerujem da će sve biti dobro, rekla je Ljutić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.