Sopić ljut zbog rasporeda: Pa što ako smo zadnji, treba nas izbaciti iz Lige?

Foto: fah

Gorica i Hajduk su u 31. kolu SuperSport HNL-a odigrali bez pogodaka. Željko Sopić i Ivan Leko osvrnuli su se na igre svojih momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bila je utakmica kakvu smo očekivala. Gorica je u zadnjih osam utakmica uzela najviše bodova i puni su samopouzdanja. Mi smo bili dobri, dominirali smo do prve do zadnje minute, dominirali smo posjed, strpljenje. Stvorili smo 4-5 velikih šansi. Imala je i Gorica 2-3 kontre u drugom poluvremenu koje smo im mi poklonili dosta naivno. Šteta rezultata. Momci su odigrali korektnu partiju. Čestitam Gorici na bodu. Loš je osjećaj, došli smo ovdje po 3 boda i pobijedit a sad se što prije treba oporaviti. Mislim da smo se čak i dobro prezentirali s obzirom na to u kakvoj smo situaciji, rekao je trener Hajduka Ivan Leko.

Iduću utamicu bijeli igraju na Poljudu protiv zagrebačkog Dinama. Radi se o vrlo bitnoj utakmicu u kojoj zbog današnjih kartona neće moći igrati Yassine Benrahou i Agustin Anello.

– Ljut sam zbog ta dva kartona. Ali to su mladi momci koji su bili totalno u utakmici i mogli kontrolirati emocije. Ako ćeš dobiti žuti karton dobij da spasiš gol, ali nemoj mi dobit na prigovore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kako je moguće da Lokomotiva ima šest dana za odmor a mi tri?

U nešto gorem raspoloženju bio je trener Gorice Željko Sopić.

– Prije svega čestitam svojim dečkima na odigranoj utakmici ali jedna stvar mi nije jasna u hrvatskom nogometu i nije me briga što će ovi pričati. Kako je moguće da se igra engleski tjedan pa da neki klub npr. Lokomotiva ima šest dana za odmor a mi tri? Pa što onda ako smo zadnji treba nas izbaciti iz Lige? Ma boli me briga tko radi rasporede, televizija ili netko gore, Bog ili ne zna tko! Nevjerojatno! Zašto nismo igrali jučer? Bolje da smo igrali jučer. Sramota!

– Definitivno smo bili u deficitu s energijom. Pokušali smo to promijeniti na poluvremenu, imali smo neke svoje šanse. I naravno imao ih je i Hajduk. Po prikazanom mislim da je nula najrealnija, ali to je jako velika potrošnja i ponosan sam na svoje igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iduću utamicu Gorica igra u ponedjeljak protiv Lokomotive.

– Nadam se da ćemo biti bolji. Imamo 2-3 ozlijeđena igrača, imamo neke koje nam izbace a ne trebaju. Sad smo ostali i bez Fućka i Krizmanića. Ali lopta okrugla, zbit ćemo glave, dati sve od sebe i koga nema bez njega se može, zaključio je Sopić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.