Bišćan: Još uvijek se vidi da smo napeti i nedovoljno opušteni

Foto: fah

Momčad Dinama je u 31. kolu SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:0 golovima Špikića u 41. te Ivanušeca u 79. minuti i došao na korak do naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nije bilo jednostavno. Ovo su nam jako bitna tri boda. Sigurno da smo se nadali da će to biti malo lakše privesti kraju, posebno nakon što smo zabili prvi gol, ali Varaždin se pokazao onakvim kako smo i očekivali- dosta nezgodan, u ofenzivnom dijelu momčadi dosta kvalitetan. Imali su jednu šansu i polušansu i tu su još mogli zakomplicirati utakmicu. Mislim da smo zasluženo pobijedili ali trebali smo zabiti još koji gol iz dosta šansi koje smo imali. U ovoj fazi kad se još uvijek vidi da nismo u stanju držati visok ritam dugi vremenski period s ovim moramo biti zadovoljni, rekao je po završetku utakmice Dinamov trener Igor Bišćan.

Čestitao je svojoj ekipi na solidnoj izvedbi kojom su napravili još jedan korak ka potvrdi naslova prvaka.

– Još uvijek se vidi od početka utakmice da smo i dalje napeti i nedovoljno opušteni da bi bili još i bolji. Imali smo dobre šanse da i ranije zabijemo drugi gol ali dobro i ovakve utakmice treba pobijediti, zaključio je Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč porazu trener Varaždina Mario Kovačević bio je zadovoljan izvedbom svoje momčadi.

– Žao mi je da danas nismo barem postigli pogodak, mislim da smo zaslužili. Prvih pola sata utakmice po meni su bili dobri, pokušavali smo izlaziti. Poslije toga je tih 10 minuta Dinamo stisnuo i postigao pogodak. Teško je igrati s Dinamom kad postignu pogodak. Drugo poluvrijeme smo opet pokušali. Nemam što zamjeriti svojim igračima. Htjeli smo, imali neke situacije, imamo je Dinamo više, ali onda je taj drugi pogodak prelomio utakmicu. Zaslužena pobjeda Dinama.

Iza njih su zahtjevna utakmice protiv Hajduka i Dinama a već u nedjelju igraju protiv Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ovo je nama četvrti slijed utakmica Hajduk, Dinamo pa Osijek. I uvijek imamo malo problema jer to su naše najkvalitetnije ekipe. Kako smo protiv Dinama i Hajduka imali negativan score tako protiv Osijeka imamo pozitivan. Imamo dvije pobjede i neriješeno. Vjerujem da ćemo se dobro pripremiti. Imamo par problema, ozljeda i bolesti. Zbog toga smo neke igrače mijenjali ali vjerujem da ćemo se do nedjelje sabrati i pred svojom publikom pobijediti, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.