Sosa u debitantskom nastupu odigrao vrlo dobro pa poručio: “Dat ću sve od sebe za Hrvatsku!”

Foto: snimka zaslona

Borna Sosa je odradio svih 90 minuta na utakmici Rusija – Hrvatska u Moskvi. Ovu srijedu Sosa će itekako pamtiti jer bio je to njegov debitantski nastup za Vatrene nakon što je ovog proljeća bio najavio kako u budućnosti planira igrati za Njemačku, a ne za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U konačnici je Sosa ipak (p)ostao hrvatski reprezentativac, a sad je dočekao prve minute u dresu A reprezentacije i to odmah je odigrao cijeli susret.

“Zahvaljujem na čestitkama, bila je teška utakmica i mislim da smo svi to očekivali. Znali smo da će oni krenuti u visoki presing, da igraju doma i da su imali šest bodova isto kao i mi. Idemo s jednim bodom doma, bit će teška i iduća utakmica”, izjavio je Sosa.

Kako je bilo prebaciti se na klasičnog lijevog beka što je ipak defenzivnija uloga nego u klubu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je pozicija koju sam igrao cijeli život prije nego sam došao u Stuttgart, uvijek sam u reprezentacijama igrao sa četiri u obrani.”

Sosa se osvrnuo i na debitantski nastup i onu inicijativu da igra za Njemačku.

“Ponosan sam i sretan što sam debitirao za Hrvatsku”, naglasio je Borna, dodavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Definitivno sam spreman na to da će određena zlopamtila to pamtiti. Ja sam fokusiran samo na to da dam što bolje za Hrvatsku, idem dalje kao i do sada, pokušat ću dati sve od sebe.”

O nadolazećoj subotnjoj utakmici Slovačka – Hrvatska Sosa je rekao:

“Slovačka je još jedna utakmica u gostima, bit će teška kao i danas. Imali smo dobar pristup, možda nam je nedostajalo malo sreće, piše gol.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.