Southgate: ‘Moramo izgraditi pobjednički mentalitet’

Foto: fah

Izbornik engleske nogometne reprezentacije Gareth Southgate rekao je kako želi izgraditi pobjednički mentalitet momčadi kako bi “Gordi Albion” konstantno ostvarivao dobre rezultate na velikim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Moramo postati reprezentacija koja je neprestano u kasnijim fazama turnira, što čine zaista velike nogometne države. Znam da se uvijek stavljamo u taj vrh, ali naša povijest nije nužno u skladu s tim”, dodao je engleski strateg za Sky Sports.

“Moramo lobirati na pravim mjestima za promjene i bolju kontrolu web lokacija kako ljudi ne bi mogli objavljivati samo ono što žele”, rekao je Southgate.

“Shvaćamo da je to složena situacija, ali zlostavljanje bilo koje vrste na mreži jednostavno nije prihvatljivo”, poručio je na kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.