Španjolski izbornik o budućem zetu: Ako tako proslavi, neće više nogom kročiti na travnjak

Foto: fah

Odlična atmosfera vlada u španjolskom taboru u Kataru. Nakon rekordne 7:0 pobjede na otvaranju Svjetskog prvenstva nad Kostarikom španjolski izbornik Luis Enrique sve je oduševio ‘prijetnjom’ koju je poslao svom igraču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, španjolski stručnjak zabranio je svom napadaču Ferranu Torresu da proslavi eventualni gol protiv Njemačke tako da stavi palac u usta, što je inače popularna gestikulacija kojom nogometaši posvećuju golove svojim trudnim djevojkama.

Razlog ovoj zabrani je činjenica da je trenutna Torresova djevojka upravo kćer izbornika Enriquea, Sira Martinez.

Par je objavio da je u vezi u siječnju ove godine, a upravo je njoj Ferran posvetio dva gola koja je zabio u golijadi protiv Kostarike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje kako bi reagirao da Torres na taj način proslavi gol, Enrique je dao ‘ozbiljno’ upozorenje:

– Zamijenio bih ga istog trena i ostavio na tribinama. Ne bi mi više nogom kročio na travnjak.

Torres i Enrique, kako prenose španjolski mediji, odlično se slažu i privatno i profesionalno, ali izgleda kako nekadašnji trener Barcelone još nije spreman postati djed, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.