Spektakl u Ligi nacija: Španjolci se oštro pripremaju za Hrvatsku…

Foto: Twitter

Pred vratima je i novo veliko natjecanje pod ingerencijom UEFA-e, Liga nacija. Naime,radi se o važnom natjecanju s obzirom kako će najbolji sudionici Lige nacija osigurati nastup na Euru za dvije godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi protivnik Vatrenima u  Ligi nacija jaka je Španjolska. Španjolci se pod vodstvom novog izbornika, inače bivšeg trenera Barcelone, Luisa Enriquea, pripremaju za dva jaka protivnika, Englesku i Hrvatsku. Novi izbornik uveo je rigorozna pravila, nema popuštanja. Posljednja tri velika natjecanja Španjolci  nisu odigrali dobro i očito im je prosječnost dosadila.

Prema informacijama koje dolaze iz španjolskih medija Enrique je uveo čeličnu disciplinu te će primjenjivati pravila kakva do sada nisu bila uobičajena,  dakle, igrači ne smiju koristiti mobitele tijekom zajedničkih obroka, u poslijepodnevnim satima neće imati slobodnog vremena, kao što je to do sada bio slučaj. Neće biti igračima dozvoljeno između Engleske i Hrvatske svratiti do Madrida, cijelo će vrijeme fokus biti isključivo na protivnicima.

Novi je izbornik iskoristio skelu koja je postavljena za televizijske kamere te je treninge vodio s visine, na sličan je način treninge vodio i dok je bio na klupi Celte, pa čak i jedno kraće vrijeme u Barceloni.  Nabavio si je kao pomoćno sredstvo – megafon. Naravno, kako bi igrači što bolje mogli  čuti njegove upute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Španjolska protiv Engleske igra 8. rujna na Wembleyju, 11. ovog mjeseca Španjolci Vatrene  dočekuju u Elcheu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.