Spektakl u Zagrebu – svjetsko juniorsko prvenstvo u sinkroniziranom klizanju

Pred nama je najveće sportsko događanje u ovoj sezoni u Zagrebu –  Svjetsko juniorsko prvenstvo u sinkroniziranom klizanju koje će se održati u Domu sportova 13. i 14. ožujka 2015. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako smo već bili domaćini Svjetskom juniorskom kupu 2002. i dvama Svjetskim seniorskim prvenstvima (2004. i 2009.), ovim ćemo natjecanjem postati drugi grad domaćin u povijesti ovog sporta koji je organizirao sva takva natjecanja.

U Zagreb dolazi preko 500 klizačica i klizača te će naše juniorke klizati uz još 23 ekipe iz 18 zemalja. Aktualno zlato brani ekipa Musketeers Junior iz Finske dobro nam poznate trenerice Anu Oksanen, a sudeći prema programima pokazanima u Milanu, očekuje nas dva dana uživanja u vrhunskim izvedbama.

Svečano otvorenje održat će se prvog dana natjecanja u petak,13. ožujka u 18.00 sati, nakon čega slijedi natjecanje u kratkom programu. Drugog dana natjecanja, u subotu, 14. ožujka s početkom u 15.15 sati će se klizati slobodni program. Istoga dana, s početkom u 19.40 sati, održat će se i svečana ceremonija proglašenja pobjedničkih ekipa.
klizanje ekipe

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dođite i bodrite naše Pahuljice!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.