Sportske legende pozvale na pomoć za uređenje vrtića djeci u Vukovaru

Foto: Udruga darivatelja krvi

Zagrebačka Udruga darivatelja krvi prošle godine započela je humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za uređenje vrtića na vukovarskoj Mitnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iznimno smo ponosni, zahvalni i sretni što smo na putu svoje humanitarne akcije ostvarili vrijedne kontakte kojima se do danas prikupilo oko 120 tisuća kuna, te se s tim novcem nabavilo i montiralo veliko ‘kombinirano igralo’. Ali ne želimo tu stati, želimo djeci u Vukovaru još toga dati, osigurati im još više novih sprava za igranje i staviti osmijeh na njihova lica.”

Foto: Udruga darivatelja krvi

U tijeku je nova akcija koja traje do 20. rujna od 8 do 20 sati na trima lokacijama u centru Zagreba i to organiziranom prodajom majica s otiskom crteža klinaca i klinceza vrtića Mitnica 1. Potpora je to Udruzi darivatelja krvi sa svojim majicama, a pridružili su se i navijači Dinama koji su također donirali određeni broj majica u ovu svrhu.

Akciji su se odazvali i poznati bivši sportaši Mario Stanić i Dubravko Šimenc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Projektu možete pridonijeti izravnom uplatom donacije na broj računa za posebne namjene – humanitarni račun Udruge:

Zagrebačka banka IBAN: HR2923600001501976754

Udruga darivatelja krvi i Dječji vrtić Vukovar 1, Mitnica svakom će donatoru darovati zahvalnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.