Sportski direktor Seville: Ugasio sam TV kad je Rakitić pucao jedanaesterac

epa09188324 Sevilla's midfielder Ivan Rakitic warms up before the Spanish LaLiga soccer match between Real Madrid and Sevilla FC at Alfredo Di Stefano stadium in Madrid, Spain, 09 May 2021. EPA/Ballesteros

Sevilla je remizirala protiv PSG-a (2:2) u prijateljskoj utakmici, a sportski direktor španjolskog kluba Monchi je objavom na Twitteru objasnio strast oko ovog susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povela je Sevilla golom Rakitića iz penala u 40. minuti, a PSG je izjednačio u 48. minuti preko Icardija. Oscar je u 63. minuti zabio za novu prednost Seville, a u 86. minuti konačnih 2:2 postavio je Nagera.

No, Monchi je ugasio TV kad je Rakitić pucao jedanaesterac.

“Ugasiti TV kada Rakitić treba izvesti jedanaesterac i pjevati nakon Oscarovog gola kao poslije onog koji je zabio Diego Carlos u Kölnu… Moja bolest, moj otrov. Nadam se da nikada neće proći i da nikada neću pronaći lijek”, napisao je Monchi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.