Sprema se spektakl: Na finale Davis Cupa u Hrvatsku dolazi velik broj argentinskih navijača?

Foto: fah

Iako se još ne zna gdje će se igrati finale Davis Cupa između Hrvatske i Argentine, koje je na rasporedu od 25. do 27. studenog, taj bi susret moglo doči pogledati mnogo navijača gostujućeg sastava što se da zaključiti iz informacija kojima raspolažu argentinski novinari koji su već počeli tražiti pojedinosti o predstojećem finalnom susretu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema njihovim navodima, interes za ovaj susret je nakon pobjede nad Velikom Britanijom u Glasgowu prošlog vikenda toliko velik da bi Argentincima mogle biti potrebne sve ulaznice za prodaju koje im pripadaju.

Prema pravilima Davis Cupa, savezu koji dolazi u goste mora se osigurati mogućnost kupovine deset posto raspoloživih ulaznica. Koliko je to točno, bit će poznato nakon što se odredi u kojoj će se dvorani igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.