Sramota: Navijači Barcelone nakon debakla na Anfieldu okomili se na suprugu Ivana Rakitića

Foto: fah

Nakon poraza, odnosno debakla, Barcelone protiv Liverpoola u polufinalu Lige prvaka navijači katalonskog kluba pokazali su koliko znaju biti nemilosrdni kada su ogorčeni, ljuti. A doista su bijesni s obzirom kako je njihov klub prokockao tri gola prednosti iz prve utakmice s Nou Campa i ponovno ispao prije finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači nerijetko prolaze granicu dobrog ukusa, sličan primjer dolazi iz Španjolske poslije četvorke koju je u Engleskoj Barca primila od Reedsa.  Naime, navijači Barce, kako piše Večernji list, žestoko kritiziraju Raquel Mauri, suprugu našeg Ivana Rakitića nakon sinoćnjeg debakla katalonskog kluba u polufinalu Lige prvaka protiv Liverpoola (4:0).

Supruga našeg reprezentativca trenutačno se nalazi na odmoru s obitelji u rodnoj Sevilli, u kojoj je svojedobno Ivan Rakitić igrao i bio kapetan istoimenog kluba. Na Instagramu je Raquel objavila fotografiju na kojoj je sa sestrom Irene pozirala u tradicionalnoj nošnji. Međutim, javili su se navijači Barcelone i ostavili komentare u svezi debakla njihovog kluba protiv Liverpoola. Očito najviše zamjeraju Rakitiću, iako Rakitić nije bio bio ni blizu najlošiji među 11 loših Barcinih ”statista” na Anfieldu.

Neki od komentara:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Reci svojem suprugu da ćemo ga prodati.”

“Ove haljine bolje bi stajale Rakitiću.”

“Vratite se u Sevillu i reci svojem suprugu da zauvijek napusti Barcelonu.” 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Molim te da s Ivanom napustiš Barcelonu, on je stvarno loš.”

“A što ti nisi Rakitić? Ili se možda stidiš toga?” , napisao je jedan aludirajući na njeno prezime Mauri koje stoji na Instagramu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
View this post on Instagram

 

Primer día de feria 2019 #misemanafavoritadelaño???#familia?

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.