Sramotno ponašanje Messija i Suareza, izvrijeđali trenera pred cijelom momčadi

Foto: fah

Kako smo već pisali na kraju prošle sezone Quique Setien je dobio otkaz nakon ispadanje u Ligi prvaka od Bayerna, Bavarci su tada deklasirali Barcelonu, a nakon odlaska Setiena došao je Ronald Koeman. Barca pod njegovim vodstvom ne igra ništa bolje, naprotiv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Setien je na klupi Barcelone bio tek pola godine, a došao je umjesto Ernesta Valverdea, kako smo već spomenuli nije se baš proslavio. Dobio je otkaz poslije povijesnog poraza od Bayerna (8:2) u Ligi prvaka, međutim, Setien je još uvijek u sporu s klubom koji mu nije isplatio odštetu zbog otkaza. Bivši Barcelonin trener najavio je kako će preko suda tražiti svoj novac od Barcelone koja se ružno ponijela prema njemu te su ga potjerali. Ipak, prema pisanju španjolskih medija kola su nizbrdo za Setiena krenula puno ranije s obzirom da nije bio baš u najboljim odnosima s Leom Messijem i Luisom Suarezom, koji također više nije u Barceloni,

Prema pisanju španjolskih medija Messi i Suarez su nakon jedne utakmice protiv Celte Vigo sramotno izvrijeđali trenera, navodno su mu tada poručili da je on najgori trener kojeg su ikad vidjeli i to su rekli pred cijelom momčadi. Bilo je jasno kako je Setien tada izgubio svaki kredibilitet u Barceloni, a sramota protiv Bayerna sada i ne izgleda kao nešto što se slučajno dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.