Srbijanski diktator Aleksandar Vučić pokazao fotografiju nacionalnog stadiona: ‘Na tom mjestu će kvadrat odmah skočiti za 1000 eura’

Foto: Snimka zaslona

U Srbiji ništa novo, tamošnji diktator, Aleksandar Vučić, i dalje niže obećanja za obećanjem. Nakon što je obećao da će Srbija po svemu prestići Hrvatsku, što mu je očito osnovna preokupacija, a posebno po BDP-u, sada je gostujući u Novom jutru na TV Prva donio i fotografije. Neki će reći nova Potemkinova sela srbijanskog predsjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o fotografijama budućeg nacionalnog stadiona u Srbiji. Srpski tabloidi, a oni su mahom promidžbena mašinerija vladajućeg režima, pišu kako je zapravo ”nacionalni stadion pred ostvarenjem.” Iako se zapravo, ponovimo, radi o fotografijama, fotografije su jedno, proces izgradnje, a onda i realizacija, nešto sasvim drugo. Primjerice, u Hrvatskoj skoro petnaest godina gledamo fotografije Pelješkog mosta, još uvijek smo na tome, barem zasad i barem još jedno vrijeme.

Vučić tvrdi da je nacionalni stadion Srbiji nasušna potreba, iako njihove reprezentacije na velikim natjecanjima nema često, a kad ih i ima ispadaju prije i nego stignu na natjecanje.

”Što će nam? To je danas nasušna potreba. Promijenile su se potrebe, ljudi idu na stadione kako bi uživali s obiteljima, da im na stadionu bude ljepše. Bit će to spojena čelična konstrukcija, unutra drvo, dakle prirodni materijali. Vjerujem da će se početi s gradnjom sljedeće godine, od državnog novca će se graditi i neće biti jeftino”, poručio je Vučić te je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Stadion će biti blizu autoputa Miloš Veliki i blizu izlaznice autoputa Beograd – Surčin. To će biti novi razvojni projekt i na tom mjestu će kvadrat odmah skočiti za 1000 eura.”

Srbijanski diktator je objasnio kako će sa sadašnjih 850 do 900 eura, kvadrat u obližnjem stambeno poslovnom kompleksu nadomak stadiona koštati automatski bar 2.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.