Srna za 35. rođendan dobio novi ugovor sa Šahtarom: Vjerojatno znate priču o interesu Barcelone, ali moje srce je ovdje

Foto: Facebook

Dario Srna slavi 35. rođendan i za njega mu je pristigla najbolja čestitka – potpisao je novi ugovor sa Šahtarom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klubu će nastupati do ljeta 2018. godine.

“Jako sam sretan, želim karijeru završiti u Šahtaru. Kada mi je predsjednik ponudio novi ugovor, zahvalio sam mu na povjerenju i odmah pristao. Ma pristao bih na bilo kakve uvjete! Vjerojatno znate priču o interesu Barcelone, ali moje srce je ovdje. Sretan sam u Šahtaru” rekao je za službenu stranicu Šahtara.

“U Šahtaru sam već 14 godina i tu se ne osjećam kao dio kluba, već članom ove obitelji. Brzo sam donio odluku, ali osjećam veliku odgovornost prema predsjedniku, klubu i navijačima. I dalje ću u svakom trenutku davati svoj maksimum”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.