Srpski mediji podbadaju Hrvatsku: ‘Jesu viceprvaci svijeta, jesu skuplji, a ipak nam gledaju u leđa!’

Foto: fah

Srbijanski mediji podbadaju Hrvatsku objavom nove liste “malih” zemalja s najviše predstavnika u ligama petice. Srbija je sada na drugom mjestu, ali je ispred Hrvatske koja je pala za dvije pozicije na četvrto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jesu viceprvaci svijeta, jesu skuplji, a ipak nam gledaju u leđa! Nogometna elita više cijeni Srbe od Hrvata”, piše srpski Blic.

Slave zbog istraživanja East Standa koje pokazuje poredak a kojem se ne uzimaju u obzir igrači iz država liga petice nego je riječ o manjim nogometnim zemljama kao što su Austrija, Danske, Hrvatska, pa i Srbija.

Austrija je vodeća s 37 nogometaša u najjačim europskim ligama. Na drugom su mjestu Srbi s 36 nogometaša, zatim Danska s 30 , a četvrta je Hrvatska s 28 nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.