Srpski nogometaš slagao Realu, španjolski mediji ljuti, ”hrvatski” i srpski mediji ga opravdavaju

Foto: fah

Srpski nogometaš Luka Jović, glavna je tema u ”hrvatskim” medijima, a izvor im je velikosrpski Kurir, koji samo krajnje neupućena ili potpuno zlonamjerna osoba može proglasiti medijem. Naime, nogometaš koji je iz Eintrachta došao u Real nije se baš proslavio, praktički ne igra u kraljevskom klubu, iako je skupo plaćen, za igrača koji uglavnom sjedi, preskupo – 60 milijuna eura. Pandemija koronavirusa svela je cijene nogometaša na koliko je to moguće prihvatljivu mjeru, sasvim sigurno transfer Luke Jovića danas ne bi iznosio ni blizu toliko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se početkom lipnja doista nastavi La Liga Jović neće igrati, ovog puta zato što ne može, naime, slomio je petnu kost. Službeno Jović je petnu kost ozljedio trenirajući kod kuće, međutim, Vučiću blizak tabloid Kurir piše da je Jović zataškao pravi razlog ozljede, a Kurir tvrdi da je srpski reprezentativac pao sa zida kuće tijekom boravka u Beogradu.

”Baš se ozlijedio, jedva je živ ostao! Pao je s jednog zida, ne znam kako objasniti, a nije mi baš jasno kako je to uspio. Uglavnom, sve se slučajno dogodilo”, kazao je izvor, koji je navodno blizak obitelji Jović.

Teško možete slomiti petnu kost ako trenirate kod kuće bez ikakvih sprava za treniranje, slično razmišlja i bivši član liječničke ekipe Atlética, José González.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Kost koju je Jović polomio podržava čitavu težinu tijela i prilično je otporna na vanjske sile. U ogromnoj većini slučajeva do loma dolazi zbog teške, nasilne traume ili pada s velike visine’‘, kazao je González.

Prema svemu sudeći Jović bi dva mjeseca trebao biti izvan stroja. Real će se već nekako snaći i bez njegove pomoći, i dosad se snalazio.

”Ozljeda se u početku konsolidira mirovanjem i fizioterapijama. Ako razdoblje rehabilitacije bude išlo po planu, znat će se i kolika će biti pauza”, dodao je González.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski mediji, koji su shvatili da ih je Srbin slagao, su, dakako, ljuti. Piše se svašta…

”Molim da me razumijete, ne smijem ništa govoriti. Iz kluba je stigla zapovijed da nitko, pa ni Luka, ne smije ništa reći”, rekao je za Kurir Milan Jović.

Zanimljivo da srpski, što je donekle razumljivo, i formalno hrvatski mediji, opravdavaju Luku Jovića, kroz tvrdnju da je Jović bio nestašan. Laž nije nestašluk, daleko od toga.  Pogotovo kad laže sportaš, koji bi po definiciji sporta trebao biti primjer mladim ljudima diljem svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.