Što znače riječi Cristiana Ronalda nakon derbija u Rimu i je li zapravo kritizirao Sarrija?

Foto: fah

Cristiano Ronaldo ponovno je briljirao, sinoć je u Rimu donio protiv Rome bod Juventusu, zabio je dva gola u utakmici koja je završila 2:2. Nakon utakmice i remija Stare dame zanimljivu je izjavu dao jedan od najboljih nogometaša svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi smatraju kako je svojom izjavom zapravo Ronaldo dokazao zašto Juventus sa Sarrijem nije u Europi, dakle, Ligi prvaka, napravio gotovo ništa.

“Tek smo na početku prvenstva, novi je trener, ali momčad je jako aktivna, ide nam dobro. Pred ekipom je pozitivna budućnost, iako će ove sezone Serie A biti puno jača nego ikad ranije te će teže biti doći do naslova prvaka”, kazao je Ronaldo, nakon čega je pohvalio i novog trenera Juvea, Andreuu Pirla, čiji je prvi pomoćnik Igor Tudor.

“Još je rano bilo šta govoriti, ali je momčad puno sretnija i radimo s osmijehom. To je veoma važno”, poručio je sjajni Portugalac, koji u posljednje vrijeme zabija golove, kako za Juve tako i za reprezentaciju, kao na tekućoj vrpci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, osmijeha s prošlim trenerom Juventusa, Maurizijom Sarrijem, nije bilo previše, a o čemu su u više navrata svjedočili i neki nogometaši Stare dame. Uostalom Sarri je otjerao i hrvatskog napadača Marija Mandžukića.

Podsjetimo, Sarri je dobio otkaz nakon neuspjeha u Ligi prvaka te ispadanja od Lyona, doduše osvojio je naslov prvaka Italije, ali to više, poslije tolikih ulaganja, ne može zadovoljiti navijače najboljeg talijanskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.